درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-10-02  |  2024-12-22  |  بروز شده در: 1403/10/02 - 02:36:5 FA | AR | PS | EN
محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان            با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد            اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست            بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد             ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش            بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید            حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود            بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان             حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند            سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان            شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید            تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی             بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه            خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است             امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند            






تاریخ نشر: 1403/06/04 - 01:49:1
تعداد بازدید: 333
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کامالا هریس در قبال جنگ غزه و اسرائیل مواضع دوگانه دارد
 کامالا هریس در قبال جنگ غزه و اسرائیل مواضع دوگانه دارد

«کامالا هریس» معاون رئیس جمهور امریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور در همایش ملی حزب دموکرات برای قبول نامزدی این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 علی‌رغم اذعان به فجایعی که رژیم صهیونیستی در جنگ غزه به بار آورده است بر حمایت قاطعش از این رژیم تأکید کرد.

به گزارش انصار، هریس گفت: "اجازه بدهید صریح بگویم. من همیشه از حق اسرائیل برای دفاع از خودش دفاع خواهم کرد و من همیشه اطمینان حاصل خواهم کرد که اسرائیل توانایی دفاع از خودش را خواهد داشت."

او با وجود این گفت: "همزمان، آنچه طی ده ماه گذشته در غزه به وقوع پیوسته ویران‌کننده بوده است. این همه جان‌های بی‌گناه از دست رفته‌اند. آدم‌های مستاصل و گرسنه بارها و بارها برای حفظ ایمنی‌شان از این سو به آن سو رفته‌اند. وسعت این رنج دلخراش است."

رسانه‌های امریکا موضع‌گیری کامالا هریس را کاملاً مشابه «جو بایدن» طی 10 ماه گذشته تفسیر کرده‌اند. بایدن علی‌رغم اشاره‌های لفظی به رنج مردم غزه در 10 ماه گذشته اصلی‌ترین حامی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بوده است. هریس با خشم فعالان طرفدار فلسطین که برای آتش‌بس غزه و تحریم تسلیحاتی اسرائیل تلاش می‌کنند، مواجه شده است.

موضع دوگانه کامالا هریس بازتاب موضع کلی کاخ سفید و به طور کلی دموکرات ها در قبال جنگ غزه و اسرائیل است.

با توجه به ادعای همیشگی حزب دموکرات در باره حمایت از حقوق بشر و ادعای دفاع از آزادی ها و حقوق اساسی انسان ها ونیز پایگاه اجتماعی آن که اساسا بین جوانان، زنان و اقلیت های قومی و دینی در امریکا است مقامات و سران حزب دموکرات از جمله جو بایدن، رئیس جمهور امریکا و نیز کامالا هریس معاون وی، صرفا در حد حرف درباره وقوع فجایع انسانی در جریان جنگ غزه توسط رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده و به طور ظاهری خواهان پایان این وضعیت شده اند.

در حالی که هیچ گونه اقدام موثری برای ممانعت از تداوم این وضعیت فاجعه بار انجام نداده اند.

پیش‌نویس برنامه انتخاباتی حزب دموکرات که اواسط ماه جولای منتشر شد، خواستار «آتش‌بس فوری و پایدار» در غزه و آزادی اسرا شده است. با این حال در آن اشاره ای به بیش از ۴۰ هزار نفر از ساکنان غزه که بیشتر آنها کودکان و زنان بوده که در جریان جنگ اخیر شهید شده و همچنین به لزوم محدود کردن کمک تسلیحاتی به اسرائیل نشده است. این در حالی است که امریکا اخیرا ۲۰ میلیارد دالر دیگر فروش تسلیحاتی به اسرائیل را تایید کرد.

به رغم حمایت های گسترده سیاسی و نظامی ایالات متحده از رژیم صهیونیستی و با وجود امتناع این رژیم از قبول خواسته جامعه جهانی و از جمله درخواست امریکا برای برقراری آتش بس در جنگ غزه و نیز حمله نکردن به رفح ، اما دولت بایدن و و مقامات ارشد امریکایی صرفا به بیان هشدار های غیر موثر به تل ابیب پرداخته و از اهرم فشارهای سیاسی و مالی برای وادار کردن اسرائیل به توقف جنگ غزه استفاده نمی کنند.

همچنین در حالی که جنایات رژیم صهیونیستی به خصوص نسل کشی مردم غزه و نیز استفاده از سلاح گرسنگی و ایجاد قحطی در این منطقه امری مسلم و غیر قابل انکار است، اما دولت بایدن مانع از محکومیت این رژیم در نهادهای بین المللی و نیز رسیدگی به این جنایات توسط نهادهای قضایی بین المللی مانند دیوان بین المللی دادگستری و نیز دیوان بین المللی کیفری شده است.

دولت بایدن سیاست دوگانه ای در برخورد با اسرائیل دارد. در حالی که شمار قابل توجهی از قانونگذاران دموکرات کنگره امریکا مخالف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی هستند اما کاخ سفید هم چنان بر تسلیح تل ابیب تاکید ورزیده و محموله های عظیم حاوی مهمات و بمب های بسیار قدرتمند برای کشتار مردم مظلوم غزه را برای رژیم صهیونیستی ارسال می کند.

در واقع حمایت بی چون و چرای کاخ سفید از تل ابیب همواره به مثابه چراغ سبزی به رژیم صهیونیستی برای تداوم اقدامات جنایتکارانه اش به خصوص نسل کشی مردم غزه و استفاده از سلاح گرسنگی و ایجاد قحطی در باریکه غزه بوده است.

در عین حال کاخ سفید مدعی این امر است که خواهان برقراری آتش بس در جنگ خونین غزه است. سئوال اینجاست که اگر واقعا کاخ سفید مایل به این امر است چرا نه فقط هیچ فشاری به اسرائیل وارد نمی کند بلکه در اقدامی حداقلی ارسال بمب های هدایت شونده برای رژیم صهیونیستی را که با آنها به طور مستقیم مردم غزه را هدف قرار می دهد متوقف نمی کند؟

نکته مهم اینکه به دلیل نقش دولت بایدن در حمایت سیاسی و نظامی و تسلیحاتی از اسرائیل اعتراضات گسترده ای در داخل امریکا از سوی مردم به خصوص زنان، جوانان و دانشجویان علیه کاخ سفید و مواضع هم سوی بایدن و هریس در حمایت از رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

در این راستا، همزمان با برگزاری کنگره ملی حزب دموکرات در شیکاگو، هزاران امریکایی در حمایت از مردم فلسطین و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه راهپیمایی کردند.

آنها تابلوهایی را با خود حمل می کردند که روی آن ها نوشته بود: «به کمک ایالات متحده به اسرائیل پایان دهید» و «جنگ (در غزه) را متوقف کنید.» تظاهرات‌کنندگان امریکایی در این راهپیمایی، ضمن حرکت به سمت محل برگزاری کنگره ملی حزب دموکرات، خواستار توقف کمک‌های نظامی امریکا به رژیم صهیونیستی و تسلیح نظامیان صهیونیست علیه غیرنظامیان فلسطینی شدند.

معترضان خواستار آن شدند که حزب دموکرات برای دستیابی به آتش‌بس در غزه و تلاش برای کاهش هزینه‌های نظامی اقدام کند.

نکته دیگری که باید به آن اشاره شود این است که اگر دموکراتها حداقل در حرف و به طور ظاهری خواهان پایان دادن به وضعیت فاجعه بار غزه و برقراری آتش بس در جنگ غزه شده اند اما جمهوری خواهان حتی همین ظاهر سازی را نیز کنار گذاشته و با حمایت کامل از اسرائیل و درخواست برای تداوم و حتی افزایش کمک های نظامی و تسلیحاتی هیچ اشاره ای به وضعیت وخیم مردم غزه و نسل کشی آنها از جانب رژیم صهیونیستی نکرده و حتی خواهان شدت عمل بیشتر علیه آنها شده اند.

ضمن اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری 2024 امریکا در ادعایی عجیب حتی کامالا هریس را ضد اسرائیل معرفی کرده است.

ترامپ با انتقاد از عدم حضور هریس در سخنرانی نتانیاهو در کنگره امریکا، گفت او از اسرائیل متنفر است. ترامپ در زمان مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری ۲۰۲۴، به شدت به دنبال معرفی خود به عنوان کاندیدای طرفدار اسرائیل بوده و مدعی است که او «بهترین رئیس جمهور امریکا در تاریخ برای اسرائیل» است و هر یهودی که به دموکرات‌ها رای می‌دهد «از دین خود متنفر است.»بدین ترتیب مشخص است که ترامپ در صدد است تا در صورت ورود دوباره به کاخ سفید رویکرد دیرینه خود که دور اول ریاست جمهوری اش دنبال می کرد یعنی حمایت تام و تمام از اسرائیل را هم چنان دنبال نماید.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/33140






*
*

*



نیز بخوانید

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه


سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم


اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تعیین یک تا سه سال زندان؛ برای قاچاقچیان انسان

محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان

با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد

اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست

بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد

ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش

بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید

حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود

بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان

حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند

سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان

شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید

تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه

خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است

امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند

امریکا: ایران نقشی در سوریه نخواهد داشت

تقابل با اتلتیکومادرید فاینل نیست

آمادگی ناتو برای جنگ علیه روسیه

امریکا برنامه‌ی موشکی پاکستان را برای خود تهدید می داند

داعش در افغانستان بی ریشه و منفور است

دولت سوریه تحت کنترول ایران و روسیه نبود

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.